EMGE first - Kvalitet til riktig pris

Etter flere år som innehaver av agenturet for
- RIMOWA
- CALVIN KLEIN
- DKNY
- VAUDE
- NATIONAL GEOGRAPHIC
- RONCATO
som alle er merkevarer som er veldig godt kjent for kvalitet og design her i Norge og i Europa, har vi sett en tendens til at kundene ønsker gode kvalitetskofferter med høy kvalitet til en riktig pris.  Litt influert av matvare-markedet.

Videre, har vi også sett at det er utrolig vanskelig å få en koffert reparert både fordi teknikken til dels er komplisert, spesialverktøy er nødvendig og/eller det er et utall forskjellig reservedeler å velge mellom.

Og, til slutt - ikke minst har vi konstatert at kofferter tar stor plass – ikke minst der hjemme. Og med en familie på 2 voksne og 2 barn blir det fort 6-10 kofferter (store og cabin totalt) og det tar plass!

EMGE er et resultat av at vi har brukt vår omfattende bransjekompetanse til å gjennomføre en research for å finne en produsent av kofferter som kan dokumentere gode visuelle kvalitetstester (også i 20 kuldegrader), ikke tar stor lagerplass, standardiserte reservedeler og dertil har en standardisert og enkel måte å bytte reservedelene på.

Samtidig skal prisen være akseptabel for kunden.

Vi fant produsenten i Kina hvor vi etter hvert har fått et godt nettverk - også innenfor andre bransjer. Vi har selv kvalitetssikret både selskapets historie så vel produksjonslokaler for å være sikker på at produsenten er seriøs også etter skandinavisk standard.

"EMGE first" er navnet på den første koffertserien - forhåpentlig den første i en rekke.